Taling Reunie 2022

Programma Zomerreünie 2022:

Het programma voor de Taling reünie op 27, 28 en 29 Mei 2022 in Dordrecht ziet er als volgt uit

We zijn te gast bij Watersportvereniging Maartensgat in de haven Maartensgat te Dordrecht.

Het adres is Maartensgat 3 3311 CK Dordrecht.

De organisator is Martin Brandsma bereikbaar onder nummer 06 24226316. Bgg 06- 11291218.

Ongeveer 25 leden hebben zich aangemeld. (zie lijst)

Op vrijdag kunnen de leden die met schip komen zich in de loop van de middag melden bij de haven voor een ligplaats. In de tweede helft van de middag is er een welkomstborrel in (de buurt van) het clubgebouw. De liggelden zijn voor eigen rekening.

Zaterdag is vanaf 9.30 uur de ontvangst van alle deelnemers in het clubgebouw van de vereniging met koffie en taart. Rond 11.30 gaan we 20 minuten lopen naar de plek waar de rondvaartboot ligt. Om 12.00 uur begint de rondvaart door het schitterende oude Dordrecht met zijn rijke geschiedenis. Rond 13.30 uur zijn we weer terug in Maartensgat alwaar gezorgd wordt voor broodjes en drankjes.

Na deze lunch geeft Willem Beetz een interessante lezing over de ontwikkeling van (boot)accu’s. Als we daarvan bijgekomen zijn gaat Mien Beetz ons plagen met een quiz die veel zo niet alles met varen te maken heeft. Voor de winnaar is er een prijs(je).

Tegen het einde van de middag houden we de jaarvergadering. De agenda volgt later maar veel indrukwekkende zaken staan er niet op.

Na de vergadering begeven we ons naar restaurant “Bregje” op korte afstand van de haven voor het diner. De kosten worden geschat op ca 25 euro, door de deelnemers zelf te voldoen. Daarmee is voor de zaterdagleden de reünie beëindigd.

Als de leden die met de boot zijn gekomen zijn, zin hebben in een gezamenlijk ontbijt op zondagochtend dan wordt een beroep gedaan op eigen initiatief.

Aanmelden kan nog altijd…..

.

Vriendelijke groeten namens

Het Taling genootschap bestuur

Bartha Wijnja

Auteur: admin

Naam : Jeroen Scheepsnaam: Moonriver Ligplaats: Weesp