DutchEnglishFrenchGerman

Programma Zomerreunie 2017

 

Schellingwoude, onder de rook van Amsterdam maar een Fries aandoende oase, is gekozen als locatie voor onze zomerreünie op 16, 17 en 18 juni a.s.

Adres:  Noorder IJdijk 1023

NG Schellingwoude pal voor de Oranjesluizen vanaf het IJsselmeer.

Het haventje van Peter Hendriks , “WSV De Zuiderzee”, mag aan niet meer dan 50 boten een ligplaats bieden en is daarom ook kleinschalig. Maar met een beetje passen, meten en stapelen moeten we evenwel  12 tot 16 schepen kunnen herbergen.

 

Het programma is als volgt:

Vrijdag 16 juni in de loop van de middag arriveren we. Er is een ontmoetingsplek (overdekt) waar we een welkomstborrel kunnen drinken.

Om 1700 uur gaat Peter op dezelfde plek een barbecue aansteken en worden we voorzien van voedsel waar ook de vegetariërs onder ons zich geen buil aan kunnen vallen. Daarmee kunnen we tot diep in de nacht doorgaan….

Zaterdag ochtend om 9.30 (!) gaan we met een grote sloep door Amsterdam varen. Aan het einde van de ochtend is er daarna voor de liefhebbers tijd om nog wat van Amsterdam te zien of misschien een excursie naar de Oranjesluizen. (Eerst excursie en dan varen zou ook nog kunnen). Om 1500 uur wordt iedereen verwacht voor de jaarvergadering en aansluitend diner.

De jaarvergadering en het diner worden gehouden in het wijkgebouw van Schellingwoude pal naast een kerkje en een muziekkiosk. Het plekje is idyllisch te noemen en we hebber er het rijk, de hele zaterdag, helemaal voor ons zelf.

Het diner zal een cateringaangelegenheid worden. Gedacht wordt aan een Indische rijsttafel.

Misschien dat we voor de zondag nog iets van een gezamenlijk ontbijtje organiseren maar dat zien we nog wel.

Wat de kosten betreft denken we aan 30 euro p.p. plus de liggelden (ca 10 euro per nacht per schip). Daar krijg je dan een barbecue, welkomstdrankjes en een diner voor. Wacht nog even met betalen aan de penningmeester tot we een en ander zeker weten. De kosten voor de sloep en het wijkgebouw zijn in ieder geval voor rekening TG.

Geef s.v.p bij aanmelding aan met hoeveel personen je komt, wel of niet per schip, eventuele dieetwensen en of je mogelijk een slaapplaats hebt voor de leden die zonder boot komen en voor de leden die per auto komen of zij behoefte hebben aan een slaapplaats.

 

Uw bestuur verheugt zich alvast

Met dank aan Peter Hendriks